top of page

Help ons

de dieren te helpen

Adopteer
Doneer
Word vrijwilliger
Homepage collage 4 jpg.jpg

    APAC – Asociación Protectora de Animales El Campello

 

Wij zijn een kleine groep vrijwilligers die werken aan het redden en opvangen van honden en katten in het stadje El Campello, onder de rook van Alicante aan de Costa Blanca.

We vangen zwerfhonden op die in de steek gelaten en/of mishandeld zijn en we hebben ook een sterilisatieprogramma voor zwerfkatten. We nemen de totale verzorging van onze honden op ons totdat we een permanent thuis voor ze kunnen vinden. Al onze honden worden gechipt, gevaccineerd en gesteriliseerd voordat ze klaar zijn voor adoptie. Tevens is het mogelijk om een kat of kitten te adopteren, via ons of via één van de stichtingen waar wij mee samenwerken.

APAC is niet een asiel dat door de lokale overheid gefinancierd wordt, zodoende zijn we zelf verantwoordelijk voor het genereren van inkomsten. In onze kringloopwinkel aan de Avenida Germanies 20 in El Campello verkopen we tweedehands spullen, waarvan de opbrengsten geheel naar de dieren gaan. Daarnaast organiseren we regelmatig benefietevenementen om geld in te zamelen en een flink deel van onze inkomsten is afkomstig van donaties van mensen die de missie van APAC een warm hart toedragen.

Onze website is beschikbaar in het Engels en Spaans (zie de button bovenaan de pagina). Via de onderstaande knoppen kunt u naar onze startpagina gaan, ofwel direct naar het overzicht van de honden die wij ter adoptie hebben. Indien u interesse heeft in één van onze dieren, of anderszins een vraag heeft, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen! U kunt uw bericht gerust in het Nederlands schrijven, onze Nederlandse vrijwilligers zullen dan contacteren.

  • Facebook

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

bottom of page